4. Dokümanlar

Günsan, İran’da Ürünlerini Tanıttı

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü markalarından Günsan, tasarım, güvenlik ve kaliteyi bir araya getirdiği anahtar priz serilerini Uluslararası İnşaat Fuarı’nda İranlıların beğenisine sundu.

30.09.2016

Hayata geçirdiği inovatif çözümlerle, elektrik bileşenleri sektörünün önde gelen çözüm sağlayıcılarından Günsan; Ağustos ayı içerisinde İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen Uluslararası İnşaat Fuarı’na katılarak evde ve ofiste son teknolojiyi sunan anahtar priz serilerinden Eqona, Visge ve Moderna serilerini İranlı tüketiciler ile buluşturdu. 30 metrekarelik stantla fuarda bulunan Günsan’ın ürünlerine yoğun bir ilgi yaşandı.

Konu ile ilgili olarak konuşan Günsan CEO’su Stephane Nuss, “İstanbul Sancaktepe’de faaliyet gösteren fabrikamızdaki güçlü üretim ile önemli bir ihracat potansiyeline sahibiz. Bugün 50’den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz ve ciromuzun neredeyse yarıya yakınını ihracat operasyonlarımızdan elde ettiğimiz gelir oluşturuyor. Bu yüzden artık ülkemizde oldukça kapsayıcı bir bayi ağına ulaşan ve Türk tüketicilerinin beğenisini kazanan Günsan markasının yurt dışındaki marka algısını güçlendirmek ve yeni pazarlara girmek, mevcut pazarlarımızdaki konumumuzu güçlendirmek açısından bu tarz fuarları değerlendiriyor ve bu organizasyonları oldukça önemsiyoruz.” dedi.

Nuss sözlerine şöyle devam etti: “İran, bizim için önemli bir pazar. İran’ın ekonomik açıdan dünyaya açıldığı son gelişmeler, İran’a yaptığımız ihracatı ve bu ülke ile olan iş hacmimizi olumlu yönde etkiledi. Günsan olarak gerek İran’a gerekse dünyanın geri kalanında 50’den fazla ülkeye yaptığımız ihracat ile ülke ekonomimize katkı sağlamaktan dolayı guru duyuyoruz.”