4. Download

Günsan Koşu Takımı Başarısını Kutladı

Geçtiğimiz günlerde 38.si düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu’nda, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ile koşan Günsan Koşu Takımı, Günsan ailesini başarı ile temsil etti.

AÇEV’in bu yılki “Okuyan Bir Gelecek Adımlarınızla Gelecek” kampanyası için koşan takımımız 91 bağışçının desteğini alarak proje adına 3.960TL topladı ve 22 çocuğun okuma sevgisi kazanmasına katkıda bulundu.

Günsan ailesi olarak önemli dereceler elde eden koşu takımımız ile CEO’muz Stephane Nuss’un da katılımıyla bir araya gelerek pasta kestik ve bu başarıyı hep birlikte kutladık. CEO’muz ayrıca Günsan Koşu Takımı içinde dereceye giren arkadaşlarımıza ödüllerini takdim etti

Günsan Koşu Takımı içinde yer alan Lale Kılıç, Esen Meniz, Dursaliye Karakus, Abdullah Aktaş, Hüseyin Açıkalın, Birkan Yamak ve gençlere taş çıkartarak yılın koşucusu unvanını hak eden Şahsettin Aktel’e performansları için teşekkür ediyor; yardımseverlik koşusunda en fazla bağışı toplayarak önümüzdeki günlerde Antalya Maratonu’nda Günsan ailesini temsil etme hakkı kazanan Birkan Yamak’a başarılar diliyoruz.