TR

4. Download

Günsan 2016 Wın Endüstriyel Otomasyon Fuarı’nda Büyük İlgi Gördü

Türkiye’de anahtar priz sektöründe akla ilk gelen markalardan biri olan Günsan, en yenilikçi ürünlerini 17 – 20 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen WIN Endüstriyel Otomasyon Fuarı’nda sergiledi.

21.03.2016

Türkiye’nin anahtar priz sektörünün öncü firmalarından Günsan, 17 – 20 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen WIN Endüstriyel Otomasyon fuarına en yeni teknolojilerle üretilen ve üstün güvenlikli ürünleriyle katıldı. Yerli ve yabancı sektör temsilcilerinin ve bayilerinin katıldığı fuarda Günsan standı da büyük ilgi gördü.

Günsan’ın 88 m2’lik özel tasarım standında yeni marka mimarisi altında yer alan 4 alt markası, VALTA,FANTASY, VISAGE ve EQONA ürünleri de ziyaretçilerle buluştu.

Son dönemde gerçekleştirdiği reklam kampanyasında lanse ettiği anahtarlık, notluk, fiş füzenleyici, saat-termostat ve cep telefonu şarj rafı gibi fonksiyonlara sahip Eqona Pratik serisi ürünleri de tüketiciler tarafından yoğun ilgi gördü.