4. Dokümanlar

Günsan'dan Müşterileri İle Paylaşım Toplantıları

Günsan, müteahhitler İle bir araya geldi

11.30.2016

Hayata geçirdiği inovatif çözümlerle, elektrik bileşenleri sektörünün önde gelen çözüm sağlayıcılarından Günsan, ürünlerini müşterilerinin deneyimlerini merkeze alarak geliştirebilmek ve tüm iş süreçlerini müşteri odağıyla yönetebilmek için ihtiyaçlarına göre çözüm ürettiği müteahhitler ve inşaat şirketlerinin yöneticileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Günsan CEO’su Stephane Nuss’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemek boyunca, katılımcılar ve Günsan çok önemli paylaşımlarda bulundu.

Gece ile ilgili konuşan Günsan CEO’su Stephane Nuss, “İstanbul’un önemli projelerine imza atan ve yüzlerce konut üreten, sektörü ve ülkesi için büyük çapta değer yaratan inşaat şirketlerinin değerli yöneticileri ve müteahhitler ile bir arada olmaktan Günsan ailesi olarak çok mutluyuz. İnşaat sektöründe elektrik bileşenlerimiz ile çözümler üreten ve insanların hayatlarına dokunan ürünler ortaya koyan bir şirket olarak bu gece müşterilerimizden aldığımız geri dönüşler, bizim için hem oldukça gurur verici hem de öğretici oldu. Ürünlerimizi geliştirme sürecimizde en büyük bilgi kaynağımız tüketicilerimizin deneyimleri. Bu gece de tüketici ve müşterilerimizin deneyimlerini öğrenebilmemiz açısından oldukça değerliydi” dedi.