4. Download

Günsan, İş Ortakları ve Çalışanları İle İftarda Bir Araya Geldi

10.07.2016

Dokunduğu her paydaşı için değer üreten Günsan, düzenlediği iftar organizasyonları ile çalışanları, tedarikçi ve bayilerini Sancaktepe’deki fabrikası ve aynı zamanda yönetim binası da olan yerleşkesinde ağırladı. Günsan adına CEO Stephane Nuss’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar organizasyonlarında, büyük Günsan ailesinin en önemli ögelerinden biri olan çözüm ortakları ve çalışanlar, oruçlarını açtıktan sonra fasıl ekibinin icra ettiği ilahi ve müzikleri dinledi. İftar öncesinde konuşan Günsan CEO’su Stephane Nuss şirketin aileye verdiği önemi vurgularken şunları söyledi:

“Bugün Türkiye’deki ailelere günlük hayatlarını kolaylaştıran pratik öneriler sunarken bizlerden önemli katkılarını esirgemeyen ve anlamlı işbirlikleri yaptığımız değerli çözüm ortaklarımız ile birlikte olmaktan ve mübarek Ramazan ayının bu akşamını sizlerle birlikte geçirmekten son derece mutluyum. Günsan; çalışanları, müşterileri ve diğer paydaşları ile kocaman bir aile. Hiç şüphesiz ki bu ailenin en önemli bireyleri de Günsan için değer üreten sizlersiniz. Sizler Günsan’ın gelecek hedeflerini ve iddialarını çok daha fazla ulaşılabilir kılıyorsunuz. Tüm çabanız için Günsan adına sizlere çok teşekkür ederim.”